Control
Now Reading
[Advertentie] Control komt met scholierenspecial, paviljoen op Firstlook
0

[Advertentie] Control komt met scholierenspecial, paviljoen op Firstlook

by Redactie1 september, 2011

Control, het vakblad voor de Nederlandse gamesindustrie, komt begin oktober met een scholierenspecial. Deze is gericht op jongeren die overwegen een gamesopeiding te volgen op MBO, HBO of universitair niveau.

Dit tijdschrift wordt in een oplage van minimaal 3.000 exemplaren uitgedeeld tijdens Firstlook, de grootste gamesbeurs voor consumenten in de Benelux. Daarnaast versturen we het blad naar alle mediatheken van de middelbare scholen zodat het magazine ook in de rest van het jaar kan bijdragen aan de beslissing van nieuwe studenten.

We bieden opleidingen de mogelijkheid studenten te werven middels dit tijdschrift. LEES MEER>>


About The Author
Redactie