Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Air Medic Sky 1 wint de belangrijkste prijs op Serious Play Conference in Redmond
0

[Nieuws] Air Medic Sky 1 wint de belangrijkste prijs op Serious Play Conference in Redmond

by Eric Bartelson30 augustus, 2011

Air Medic Sky 1 (AMS1), de biofeedback game voor patiëntveiligheid van Universitair Medisch Centrum Utrecht en Pamela Kato, is flink in de prijzen gevallen tijdens de Serious Play Conference in Redmond. AMS1 (vernoemd naar de landencode van luchthaven Schiphol) greep de eerste plek in de categorie Healthcare Games en pakte uiteindelijk ook de Best of Show. Control schreef eerder al uitgebreid over de game en de makers.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.