Nieuws
Now Reading
[Event] Kunstmanifestatie Game-City kiest gameheld
1

[Event] Kunstmanifestatie Game-City kiest gameheld

by Eric Bartelson30 augustus, 2011

Game-City, het evenement waar kunst en games nadrukkelijk aan elkaar gekoppeld worden, heeft twee weken voor aanvang een eigen gameheld gekozen. De organisatie had een ontwerpwedstrijd uitgeschreven om een eigen held te kunnen presenteren tijdens de duur van de manifestatie (van 17 september tot 6 november in Den Bosch). Het winnende ontwerp is Abacus van Jaïn Nigtevegt die we kennen van Flavour. Deze figuur wordt op badges gedrukt en uitgedeeld tijdens Game-City.  Klik hier voor het uitgebreide programma.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.