Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Creatieve marketing met ibb en obb
0

[Filmpje!] Creatieve marketing met ibb en obb

by Eric Bartelson29 augustus, 2011

In de categorie licht verteerbaar en grappig past het volgende filmpje van Sparpweed. Tijdens de Gamescom liepen de makers van de co-op-platform-puzzelaar ibb and obb met de game langs de enorme rijen met wachtenden en boden de kans om eens lekker te spelen. Een buitenkansje voor de arme sukkelaars in de rij die soms wel drie uur zaten te wachten om een glimp op te vangen van de nieuwste militaire shooter. Dat levert dus leuke beelden op. En is nog handig ook.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.