Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Raket naar de sterren van Weirdbeard
1

[Uit Nu!] Raket naar de sterren van Weirdbeard

by Eric Bartelson26 augustus, 2011

Voor de nieuwe Nederlandse website van Disney XD heeft het Amsterdamse Weirdbeard de game Raket naar de sterren gemaakt. In dit online spelletje bouwt het populaire (nou ja, populair bij de doelgroep dan toch zeker) duo Phineas en Ferb een raket uit huis-, tuin- en keukenonderdelen. Ze hebben 15 beurten om de ultieme raket in elkaar te knutselen en zo hoog mogelijk te geraken voordat hun moeder weer thuiskomt. Een zeer vermakelijke game die het waard is om even te proberen. Hier bijvoorbeeld. Als dat nog niet genoeg motivatie is, degene die de raket het hoogst weet te krijgen wint een iPad 2. Toch maar even proberen dan?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.