Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Intro trailer van Awesomenauts
2

[Filmpje!] Intro trailer van Awesomenauts

by Eric Bartelson23 augustus, 2011

Gamescom was de Europese kennismaking voor het grote publiek met de nieuwe game van Ronimo na het debuut op de E3. Awesomenauts werd over het algemeen positief ontvangen, wat goede hoop geeft voor de release later dit jaar op PSN en XBLA. De marketingmachine is al een tijdje aan het draaien met filmpjes waarin de hoofdrolspelers worden voorgesteld en daarin past ook goed onderstaande game intro trailer. De game wordt uitgegeven door DTP, de releasedatum is nog niet bekend.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.