Nieuws
Now Reading
[Kort] Dus zo groot zijn Ibb & Obb in het echt!
2

[Kort] Dus zo groot zijn Ibb & Obb in het echt!

by Matthijs Dierckx22 augustus, 2011

Meestal is het maar raden hoe groot een fantasie-game-figuurtje in het echt is. Niet meer bij Ibb & Obb. Bedenker en Control Scriptie Award-winnaar Richard Boeser had zijn vriendjes meegenomen naar de GamesCom. Zie hier:

(De vinger is van Boeser zelf.)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.