Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Kalydo sleept opnieuw grote klant binnen
0

[Nieuws] Kalydo sleept opnieuw grote klant binnen

by Eric Bartelson15 augustus, 2011

Opnieuw gaat een grote free-to-play MMO in zee met het Eindhovense Kalydo. Dit keer is het 4Story van Gameforge die de Kalydo behandeling krijgt en binnenkort dus direct in een browser te spelen is. Normaal gesproken heeft de consument een download nodig van 1,3 gigabyte om de game te beginnen, maar door de cloud techniek van Kalydo start de game binnen een minuut met behoud van alle features. De Eindhovenaren timmeren nadrukkelijk aan de weg en hebben met Godswar Online en Runes of Magic inmiddels een mooi portfolio. De game is live te spelen tijdens de Gamescom in Keulen die woensdag begint.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.