Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Sticky HD voor iPad van Gamistry
0

[Uit Nu!] Sticky HD voor iPad van Gamistry

by Eric Bartelson12 augustus, 2011

Deze game was al eerder te spelen op iPhone en iPod Touch, maar heeft nu een grafische poetsbeurt gehad en een Bonus Time Attack stage voor de iPad. Sticky is de eerste commerciële game voor de studio Gamistry die hiervoor voornamelijk b2b games maakte. De actie werd al eerder treffend op deze site omschreven als: een oranje slijmerig slijm-ding moet grijze slijmerige slijm-dingen bestrijden. Check de trailer hieronder en koop de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.