Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Phoenix HD van Firi Games
0

[Uit Nu!] Phoenix HD van Firi Games

by Eric Bartelson12 augustus, 2011

Phoenix voor de iPhone was al een fijne vertical shooter, maar met de nieuwe HD versie is de game nu echt wat makers Tijmen Roberti en El Drijver van Firi Games voor ogen hadden. De game is vanaf vandaag gratis te downloaden. De eerste versie kostte nog 79 cent, dus er is iets veranderd in de strategie volgens Tijmen Roberti.

In de komende Control zegt hij daar onder meer over: “De meeste games worden free-to-play. Waarom zou je een drempel opleggen in de vorm van een aanschafprijs als je het meeste geld verdient via in-app purchases? Je schrikt alleen maar potentiële spelers af.” In Phoenix HD kun je bijvoorbeeld extra ruimteschepen kopen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.