Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Army of the Damned van Xform
0

[Uit Nu!] Army of the Damned van Xform

by Eric Bartelson10 augustus, 2011

Pak je afgezaagde shotgun en een paar jerrycans benzine, want de boel loopt gierend uit de klauwen in de Shockwave zombieknaller Army of the Damned van Xform. Zoals dat gaat met zombies, kruipen ze niet in hun eentje uit hun graven, maar nemen ze het liefst zoveel mogelijk vrienden mee. Aan jou de taak als last man standing om die griezels van je af te houden en te overleven. Nou ben je niet volledig hulpeloos, want met steeds sterker wapentuig, de handig geplaatste vaten licht ontvlambare benzine en oproepbare luchtaanvallen kun je wat terug doen. Onder het genot van een pompende soundtrack vol jankende gitaren van Claynote. Check de trailer hieronder en speel de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.