Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Indigo-game Kids vs Goblins komt uit op iOS
0

[Nieuws] Indigo-game Kids vs Goblins komt uit op iOS

by Eric Bartelson29 juli, 2011

Kids vs Goblins, een actie RPG van ex HKU studenten verenigd onder de naam Stolen Couch Games, komt in september uit voor iOS devices. De game wordt uitgegeven door de Amerikaanse publisher Crescent Moon Games. Kids vs Goblins was voor het eerst voor publiek speelbaar tijdens de Indigo Showcase afgelopen mei in de Dutch Game Garden. Op dit moment legt het team de laatste hand aan de game en is men naarstig op zoek naar financiering. De jonge studio zoekt het nu in crowdfunding via de eigen website. Maak vijf euro of meer over en je krijgt de game ‘gratis’ zodra hij uitkomt.

In Kids vs Goblins reizen drie jonge helden door zeven verschillende locaties en krijgen het daar aan de stok met vijandig gespuis dat met een combinatie van tactisch inzicht en magische aanvallen verslagen kan worden.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.