Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Maak kennis met Sheriff Lonestar van Awesomenauts
0

[Filmpje!] Maak kennis met Sheriff Lonestar van Awesomenauts

by Eric Bartelson27 juli, 2011

In de aanloop naar release van Awesomenauts brengt Ronimo de komende weken op gezette tijden filmpjes waarin de characters worden voorgesteld. Na Froggy G is het nu de beurt aan Sheriff Lonestar. De goede man… eh mutant is in elkaar gezet door een stelletje koe-achtige wezens, maar niet lang daarna wist hij zich te bevrijden en heeft hij de hele planeet tot slaaf gemaakt. Daarna is hij met de noorderzon vertrokken en terecht gekomen in de weirde wereld van Awesomenauts. Of zoiets. Geloof ik…

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.