Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Sprekers gezocht voor GDC 2012
0

[Nieuws] Sprekers gezocht voor GDC 2012

by Eric Bartelson26 juli, 2011

GDC Europe is nog niet eens begonnen of de grote broer in San Francisco is alweer bezig met het ronselen van sprekers. Heb jij een interessant verhaal over gamesdevelopment dat geen reclame is voor je eigen product en past in een van deze categorieën: Audio, Business, Game Design, Production, Programming en Visual Arts? Geef je dan voor 6 september hier op en wie weet volg jij deze Nederlanders op die daar eerder spraken. De Game Developers Conference wordt wederom gehouden in het Moscone Center van 5 tot en met 9 maart 2012.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.