Nieuws
Now Reading
[Nieuws] IJsfontein wint prijs met Schiphol game
0

[Nieuws] IJsfontein wint prijs met Schiphol game

by Eric Bartelson25 juli, 2011

IJsfontein heeft vrijdag een Outstanding Achievement Award gewonnen van de Interactive Media Awards voor Smartgate the Game. De serious game die is ontwikkeld om de vernieuwde vrachtverwerking op Schiphol inzichtelijk te maken, kreeg de prijs in de categorie Airline. De game is hier te spelen, onlangs ging ook het tweede deel van start. De resultaten van de game waren goed. Van de 2000 werknemers in de vrachtverwerking hebben 1300 de eerste game gespeeld.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.