Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Temple Trouble van Sticky Studios: stenenpuzzelaar
91

[Uit Nu!] Temple Trouble van Sticky Studios: stenenpuzzelaar

by Matthijs Dierckx22 juli, 2011

Het Utrechtse Sticky Studios heeft het er maar druk mee, dit is al de tweede keer deze week dat het een game in de Uit Nu!-rubriek heeft. Vandaag een puzzelaar voor iOS: Temple Trouble. Het hoofdpersoontje moet ontsnappen uit diverse tempels en doet dat door bijvoorbeeld grote blokken steen in gaten te duwen of gebruik te maken van opblaasbaar materiaal. Aardige puzzels die steeds ingewikkelder worden. Enig geduld heb je er wel voor nodig, want Captain LeFop, zoals het character heet, is geen sprinter. De game is hier te koop voor €1,59 (universal app voor iPhone en iPad).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.