Nieuws
Now Reading
[Uit al een tijdje!] The Infinity Run van Soepel
0

[Uit al een tijdje!] The Infinity Run van Soepel

by Eric Bartelson22 juli, 2011

Toegegeven, de game is al even uit, maar wij hadden hem over het hoofd gezien. Als begin van de vrijdag is het toch wel leuk om ‘m nog even boven water te halen. Want over dat water gesproken, daar moet je namelijk overheen rennen, zoals de stoere Ulf, Sebastian en Miguel lieten zien in de tamelijk briljante viral Liquid Mounaineering. Check het filmpje en speel de game hier. Ohja, dit alles is bedacht om schoenen te verkopen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.