Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Kindermuziekspel Oorkania van Paladin Studios
94

[Filmpje!] Kindermuziekspel Oorkania van Paladin Studios

by Eric Bartelson22 juli, 2011

Oorkania is een muzikaal spel voor kinderen dat is gemaakt door een hele hoop partijen met financiële hulp van allerlei subsidiepotjes. In de game reist de speler met het ruimtewezentje Oork naar Oorkania om de planeten met muziek te redden. Op 18 september wordt de gratis online game gepresenteerd met een concert van het 150 koppig KinderOorkest in Haarlem. Nu dus de eerste bewegende beelden.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.