Nieuws
Now Reading
[Update2] Zo ziet Vlambeer’s eigen iOS-versie van Radical Fishing eruit
0

[Update2] Zo ziet Vlambeer’s eigen iOS-versie van Radical Fishing eruit

by Matthijs Dierckx20 juli, 2011

Nóg een keer over de Gamenauts versus Vlambeer-herrie? Ja. Waarom? Nou, A: omdat we nooit genoeg krijgen van dit soort schandaaltjes, maar vooral omdat we B: kunnen laten zien hoe Vlambeer’s eigen iOS-versie van de inmiddels omstreden game eruit gaat zien. De titel wordt trouwens Ridiculous Fishing en heet een sequel te zijn van zijn radicale voorganger.

Enfin, hóe ziet het eruit, nou zo dus:

Na de klik een mooie zonsondergang… 

Overigens is deze prachtige art van de hand van Greg Wohlwend, maker van onder meer Solipskier. Ook Halcyon-maker Zach Gage werkt aan Ridiculous Fishing.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.