Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Supah Ninjas: Hero of the Shadows deel 2 van Sticky Studios
92

[Uit Nu!] Supah Ninjas: Hero of the Shadows deel 2 van Sticky Studios

by Eric Bartelson19 juli, 2011

Sticky maakt regelmatig lekkere browsergames met bekende film– en televisielicenties voor Warner Bros en Nickelodeon en ook nu is het weer raak. Voor de Amerikaanse jeugdserie Supah Ninjas maakte de Utrechtse studio een side scrolling game waarin je met  één van de Ninja kids door de levels loopt, rent, sprint, swingt en  glijdt, onderwijl hordes bad guys in elkaar tikkend met uiteenlopende wapentuig. Dit is de het tweede deel, het eerste deel verscheen 24 juni en het laatste deel komt over een paar weken online. Speel de game hier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.