Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Smartgate game 2 van IJsfontein
0

[Uit Nu!] Smartgate game 2 van IJsfontein

by Eric Bartelson19 juli, 2011

IJsfontein ontwikkelde een game om de gestroomlijnde manier van vrachtverwerking op luchthaven Schiphol inzichtelijk te maken. Smartgate heet dat proces dat door de Douane in samenwerking met de luchthaven is bedacht. Door de verplichte processen (zoals het inklaren van goederen bij de douane) vooraf te laten plaatsvinden, is de afhandeling een stuk sneller. Bedrijven die met Smartgate te maken krijgen konden al oefenen met deze game, nu is deel 2 ook te spelen. Het eerste deel ging vooral om de logistiek, in deel twee duik je in de administratieve rompslomp. Maak je geen zorgen, het is een game, dus ook dit onderdeel van Smartgate is weer onderhoudend. Speel de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.