Nieuws
Now Reading
[Kort] Hé… waren die niet failliet?
0

[Kort] Hé… waren die niet failliet?

by Matthijs Dierckx18 juli, 2011

Opvallende boodschap op de website van Streamline Studios, het bedrijf dat eind 2009 failliet ging. Althans, dat dachten wij. Na een herstart in Azië viert het bedrijf immers zijn tiende verjaardag. Daar zal een aantal voormalige Nederlandse partners een minder feestelijke gedachte bij krijgen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.