Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Weg Pech van Mad Multimedia
0

[Uit Nu!] Weg Pech van Mad Multimedia

by Eric Bartelson15 juli, 2011

Neerlands één-na-oudste gamestudio (dat is dus Mad Multimedia uit Groningen) heeft voor de Algemene Nederlandsche wielrijders Bond (dat is dus de ANWB) een game gemaakt waarin op speelse wijze de drukke werkzaamheden van de mensen in de gele wagens wordt getoond.

Stuur de bekende gele ANWB wagens door de drukke straten in een heldhaftige race tegen de klok om de pechgevalletjes weer snel op weg te helpen. De game is te krijgen in een gratis iOS en Android versie en heeft een Facebook en Twitter integratie waardoor je al je vrienden en volgers lekker kunt spammen met je high scores. Na de klik nog wat screenshots van de game.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.