Nieuws
Now Reading
[Art&Stijl] Nederlandse bijdrage aan Mega Man Tribute
0

[Art&Stijl] Nederlandse bijdrage aan Mega Man Tribute

by Eric Bartelson14 juli, 2011

Een half jaar geleden organiseerde uitgever Udon Entertainment in samenwerking met de site Deviantart een competitie waarin artists werden uitgedaagd een eigen interpretatie te geven van de Japanse gameheld Mega Man. De beste inzendingen zijn nu gebundeld in een indrukwekkend Tribute boek. Twee Nederlandse artists zijn door de strenge selectie gekomen, namelijk Control coverartist Robin Keijzer en Yasmin Sheikh. Check hieronder de teaser van hun inzendingen, klik door voor de volledige afbeelding. Koop het boek hier.

Mega Man vs Hard Man van Robin Keijzer

You Punk van Yasmin Sheikh

Mega Man vs Hard Man van Robin Keijzer

You Punk van Yasmin Sheikh

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.