Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Update maakt 6th Planet makkelijker uit te spelen
0

[Nieuws] Update maakt 6th Planet makkelijker uit te spelen

by Eric Bartelson8 juli, 2011

De iOS game 6th Planet van het Belgische Monkube krijgt morgen een eerste update die het spel radicaal verandert. Oprichter Sven van de Perre heeft daarbij goed geluisterd naar de feedback van spelers: “De game is te moeilijk voor veel spelers die daardoor niet de comic kunnen uitlezen.” 6th Planet is een Lunar Landing-achtig spel met een ingame comic die het verhaal vertelt. De oplossing is even radicaal als praktisch, de huidige 50 levels van de story mode worden vervangen door 30 nieuwe levels. De 50 ‘oude’ levels schuiven door naar de Master Levels optie. Morgen is de game gratis te downloaden in de Appstore.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.