Nieuws
Now Reading
[Kort] Swords & Soldiers “iPad Game of the Week” in de VS
0

[Kort] Swords & Soldiers “iPad Game of the Week” in de VS

by Matthijs Dierckx8 juli, 2011

Apple’s keuzes blijven ondoorzichtig en moeilijk (niet) te beïnvloeden. Maar dit keer zijn we het wel eens met de Amerikanen die Swords & Soldiers tot “iPad Game of the Week” bombardeerden. Dat kan niet anders dan een enorme boost in sales betekenen. Proost dus, voor Ronimo en Two Tribes!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.