Nieuws
Now Reading
[Uit Alweer!] Swords & Soldiers voor iPhone en iPad
0

[Uit Alweer!] Swords & Soldiers voor iPhone en iPad

by Matthijs Dierckx7 juli, 2011

Sommige games vinden het leuk op zoveel mogelijk verschillende platformen te verschijnen. Swords & Soldiers is zo’n game. Eerst verschenen als Wii Ware-titel, toen voor PC, PlayStation 3 (in 3D en met Move-support) en nu dus als iOS-game voor iPhone en iPad (en ja, dus ook voor de iPod Touch).

Het porten heeft Ronimo Games ditmaal overgelaten aan Two Tribes — dat al de nodige ervaring had in multi-platform releasen dankzij een zeker kuikentje dat ook graag van platform naar platform springt. Chillingo is de publisher van S&S iOS.

Klik hier voor de iPhone-versie en hier voor de iPad HD-versie.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.