Nieuws
Now Reading
[Video] TEDxOslo praatje van Zuraida Buter over samenwerking, creativiteit en inspiratie
0

[Video] TEDxOslo praatje van Zuraida Buter over samenwerking, creativiteit en inspiratie

by Eric Bartelson1 juli, 2011

“Je hebt 15 seconden de tijd om te bedenken wat jij kan maken in een uur.” Zuraida Buter trapt haar praatje tijdens TEDxOslo af met een prikkelende vraag. Buter werd uitgenodigd om te spreken op de TEDx editie in Oslo vanwege haar activiteiten op het gebied van gamesonderwijs en de ondersteuning van de gamesindustrie. Ze is mede-organisator van de Global Game Jam en in dienst van de Dutch Game Garden was ze de drijvende kracht achter Indigo. Ze treedt regelmatig op als jurylid voor gamejams en geeft les aan de HKU.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.