Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Gatling Gears van Vanguard Games nu op PSN
0

[Uit Nu!] Gatling Gears van Vanguard Games nu op PSN

by Eric Bartelson30 juni, 2011

De hack van het PlayStation Netwerk en de daarop volgende afsluiting van de online service heeft verschillende bedrijven flink gedupeerd. Eén van die bedrijven is het Amsterdamse Vanguard Games. Net op het moment dat ze hun downloadable game Gatling Gears wilde vrijlaten op PSN stonden de Sony bazen diep te buigen om hun spijt te betuigen. Daarom kwam de game in eerste instantie alleen uit op XBLA. Nu PSN weer online is worden al die games die ten tijde van de crisis uit hadden moeten komen langzaam maar zeker gereleased. Met al die gratis games die Sony als goedmakertje aanbood aan gamers, is het de vraag of dit een goede tijd is om je game te verkopen. Help dus je lokale developer en koop Gatling Gears. Oh en lees meteen ook deze interessante blogpost van gamedesigner Nikki Kuppens.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.