Nieuws
Now Reading
[Preview] Eerste trailer van Flipper 2: Flush the Goldfish
0

[Preview] Eerste trailer van Flipper 2: Flush the Goldfish

by Eric Bartelson29 juni, 2011

Flipper, de prijswinnende DSiWare game van Goodbye Galaxy Games, krijgt een vervolg. In dit tweede deel zijn de rollen omgedraaid en heeft goudvis Flush (die eerst nog gered moest worden), nu de hoofdrol. Door een supersonische outfit is Flush in staat lekker vanuit zijn luie vissenkom door een wereld vol obstakels te reizen. Af en toe komt Flush overigens wel uit zijn kom, als de omstandigheden daar om vragen. Ach bekijk de trailer maar om te zien hoe dat werkt. Het programmeerwerk is van Hugo Smits, de graphics en animaties door Roy Nathan de Groot en Paul Veer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.