Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Luftrauser van Not Vlambeer, Paul Veer en Kozilek
0

[Uit Nu!] Luftrauser van Not Vlambeer, Paul Veer en Kozilek

by Eric Bartelson28 juni, 2011

Dit is een waarschuwing. Soms heb je van die momenten dat je echt even geen tijd hebt om games te spelen. Werk ligt in stapels om je heen te wachten op jouw inzet en deadlines kruipen akelig dichterbij. Als dat het geval is, start dan vooral niet Luftrauser op. Deze game vreet je waardevolle tijd lachend onder je verkrampte vingers weg. Dus doe het niet. Aaah… nog één keertje dan? Zucht… ok, maar écht de laatste keer.

Not Vlambeer is bijna wel-Vlambeer maar dan anders. Paul Veer is pixelkoning en gelegenheidsschrijver in de komende Control. Kozilek maakt fijne knetterende 8bit muziekjes.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.