Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Net op tijd voor de vrimibo: Beer Pong HD van Codeglue
0

[Uit Nu!] Net op tijd voor de vrimibo: Beer Pong HD van Codeglue

by Eric Bartelson24 juni, 2011

Codeglue heeft games gemaakt voor iOS, XBLA en PSN, maar nooit eerder hadden de Rotterdammers een Android game opgeleverd. Met Beer Pong HD is daar verandering in gekomen. Deze gratis app is een HD versie van ongeveer dezelfde iOS game uit 2009. Het idee is simpel, gooi een balletje in bekertjes aan de andere kant van de tafel. En dan bier drinken. Of zoiets. Gelukkig gelden hier de officiële regels van de World Series of Beer Pong. Anders zou het chaos worden. Proost.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.