Nieuws
Now Reading
[Video] PaperPhone lijkt onzinnig experiment
0

[Video] PaperPhone lijkt onzinnig experiment

by Matthijs Dierckx22 juni, 2011
Control maakt deze week een rondreis langs een groot aantal Canadese gamesstudio’s en instellingen. Op deze site lees je korte updates en indrukken, een uitgebreid verslag verschijnt in Control nr.26.

Tja. Research om de research, iets anders konden we er niet van maken. Dit is de PaperPhone, een smartphone-prototype op basis van een buigbaar e-ink scherm. De onderzoekers van de Human Media Lab proberen te ontdekken wat logisch ‘buig-gebaren’ zijn om je telefoon mee te besturen. Wij hadden een tip voor ze: geen. Oordeel zelf.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.