Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] De iOS-versie van Swords & Soldiers komt eraan
0

[Filmpje!] De iOS-versie van Swords & Soldiers komt eraan

by Eric Bartelson22 juni, 2011

Swords & Soldiers van Ronimo Games heeft een lange adem. De game zag het licht op WiiWare in 2009 en heeft daarna de PC en Mac aangedaan via Steam en de PlayStation 3 op PSN. Nu is het de beurt aan iOS apparaten. Ronimo heeft de handen van de titel afgetrokken omdat het druk bezig is met de nieuwe game Awesomenauts. Two Tribes heeft daarom het zware ombouwwerk voor zijn rekening genomen. Swords & Soldiers komt deze zomer uit onder de vlag van Chillingo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.