Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Engine Software scoort met Studio100 games
0

[Uit Nu!] Engine Software scoort met Studio100 games

by Eric Bartelson21 juni, 2011

Het faillissement van de Udense studio thePharmacy was een drama voor vele betrokkenen, niet in het minst voor Engine Software uit Doetichem. Die zag een aantal Studio100-projecten in rook opgaan. Maar waar rook is, is in dit geval ook hoop. Want, zij het met grote vertraging, Engine Software wist de titels toch nog op te leveren. En met succes. De DS-games ‘K3 en de vrolijke noten’ en ‘Anubis: de donkere strijd’ kwamen op nummer 1 en 4 binnen in de DS-verkooplijst. Inmiddels is ook de Wii-titel ‘Het Studio100 Speeleiland’ verschenen, eveneens een Engine Software-productie.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.