Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Muddy Monsters Attack Ameland van Triangle Studios
0

[Uit Nu!] Muddy Monsters Attack Ameland van Triangle Studios

by Eric Bartelson20 juni, 2011

Het is het seizoen van de Wadblubbers en je weet wat dat betekent hè? Nee? Geen idee waar we het over hebben? Wadblubbers zijn monsters uit de Waddenzee die het hebben gemunt op de vuurtoren op Ameland. Aan jou de nobele taak om ze af te stoppen met zeegerelateerde objecten als krabben, inktvissen en zeepaardjes. Triangle Studios uit Leeuwarden bouwde de game in opdracht van de plaatselijke VVV op Unity3D. Overduidelijke inspiratiebron is natuurlijk Plants vs. Zombies, koop de waddenvariant hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.