Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Help de productie van de Air Guitar Move
0

[Nieuws] Help de productie van de Air Guitar Move

by Eric Bartelson20 juni, 2011

Ronald Mannak, bedenker van de V-beat Airdrum en Airguitar, blijft geloven in het fenomeen luchtgitaar. Na het omvallen van zijn bedrijf 1uptoys vertrok Mannak naar Amerika waar hij nu samen met zakenpartner Colin Karpfinger de Air Guitar Move voor iPhone heeft ontwikkeld. De game komt met een speciale plectrum die je in de iPhone klikt. De motion sensors in de plectrum registreren wanneer je de denkbeeldige snaren bespeeld. Met je vingers op het scherm kun je vervolgens akkoorden spelen. Om de productie van de gadget te bekostigen kun je nu al geld overmaken. Mannak legt het allemaal uit in de video.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.