Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Dinosaur Zookeeper van Vlambeer, pardon Not-Vlambeer
0

[Uit Nu!] Dinosaur Zookeeper van Vlambeer, pardon Not-Vlambeer

by Eric Bartelson17 juni, 2011

Voor Adult Swim, de vergaarbak van weird en wonderful met veel knipperende lichtjes, filmpjes en absurde games, heeft Vlambeer, of eigenlijk het werk-in-opdracht-label Not-Vlambeer, een spelletje gemaakt dat daar prachtig tussen past. Dinosaur Zookeeper maakt jou de baas van een Jurassic Park-achtig eh… park waarin dinosaurussen de grootste attractie zijn. Eén probleempje (nou ja, eigenlijk een aaneenschakeling van problemen, maar dit is wel de meest fundamentele) dino’s houden niet zo van kooien en eten graag argeloze bezoekers. Zie hier het recept voor een rampzalige (en zeer vermakelijke) sim-game. Speel ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.