Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Proun Forever: releasedate en prijs bekendgemaakt
0

[Nieuws] Proun Forever: releasedate en prijs bekendgemaakt

by Matthijs Dierckx16 juni, 2011

Het heeft even geduurd, maar op 24 juni aanstaande — dat is volgende week vrijdag — is Proun, de arty race-game van Joost van Dongen, dan eindelijk te koop. Hoe duur? Voor de prijs van een museumkaartje. Of voor de prijs van een houtsnede van Kandinsky ($35.000). Of voor de prijs van een pak Hello Kitty IJsjes. Oftewel: pay-want-you-want. Vind je het spel niks an, dan betaal je pas-du-tout. Vind je het spel daarentegen briljant, dan betaal je ook niets. Tenzij je enigszins ooit iets hebt ontwikkeld dat wel iets weg heeft van een rechtvaardigheidsgevoel. Anyway, ter gelegenheid van al dit heuglijke nieuws, een nieuwe trailer:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.