Nieuws
Now Reading
[Video] Trailer voor prijswinnende sekswijzer-game van IJsfontein
0

[Video] Trailer voor prijswinnende sekswijzer-game van IJsfontein

by Matthijs Dierckx14 juni, 2011

Woedend! (ja, het interactieve reclamebureau dat ooit aan de wieg stond van het huidige Vanguard Games) ontwikkelde een campagne die jongeren leert omgaan met de grenzen op het gebied van seks. Het bureau gaf IJsfontein de opdracht in dat kader een game te ontwikkelen als integraal onderdeel van de hele campagne. Resultaat zie je in de trailer. Ander resultaat: de Bronzen Esprix Award die vorige week werd uitgereikt.

UPDATE: IJsfontein kreeg de opdracht direct via Soa Aids NL, waar de gamesstudio al eerder opdrachten voor had gedaan.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.