Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] SpeedRunner van DoubleDutch Games
0

[Uit Nu!] SpeedRunner van DoubleDutch Games

by Matthijs Dierckx14 juni, 2011

De jonge studio DoubleDutch Games, van Casper van Est en Gert-Jan Stolk, ontwikkelde deze ren-voor-je-leven 2D platformer samen met een soort van alle-star team — met artist Gerrit Willemse (Fairytale Fights, EyePet, Control-cover), 3D-artist Frank van Post (Killzone, Fairytale Fights) en componist Jonathan vd Wijngaarden (Fairytale Fights, Adam’s Venture 1 &2).

Speel het spel hier of hier (voor drie bonus-levels). Eind deze zomer verwachten de makers het spel uit te kunnen brengen voor Xbox Live Indie Games.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.