Nieuws
Now Reading
[Preview] Zombieshooter Army of the Damned binnenkort in een browser bij u in de buurt
0

[Preview] Zombieshooter Army of the Damned binnenkort in een browser bij u in de buurt

by Eric Bartelson10 juni, 2011

Xform is bekend van browser based racegames als deze of deze of misschien deze. Maar de Utrechters zijn er ook niet vies van eens van af te wijken van de platgereden paden en iets heel anders te doen. Dat houdt de boel fris. Daarom zagen we de laatste tijd ook opeens deze game voorbij komen en wat dacht je hiervan? Nu is het team van Xform bezig met een First Person Shooter die straks gewoon in de webbrowser draait. Bazen Diederik Groesbeek en Pieter Albers hebben er als altijd wel vertrouwen in: “Dit wordt ongetwijfeld de allerbeste en -mooiste online 3D BBFPZS ooit. Ter wereld.” BBFPZS? Browser Based First Person Zombie Shooter natuurlijk. Tsss. De naam? Army of the Damned.

Het doel van de game is zo lang mogelijk in leven blijven en daarmee de hoogste score te halen terwijl de outpost die je verdedigt langzaam maar zeker wordt overspoeld door zombies. Er zijn verschillende soorten zombies en ze verschijnen in steeds hefigere waves. Nou is de speler niet geheel weerloos, want er is een rijke verscheidenheid aan wapens, ammo crates en explosieven om de ondoden van het lijf te houden. Claynote verzorgt de muziek en de game wordt gemaakt in Adobe Director. Vanaf 15 juli in een browser bij u in de buurt.

Ook een game bijna uit? Laat het ons weten! redactie@control-online.nl

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.