Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Studentengame Over Night in enge trailer
2

[Filmpje!] Studentengame Over Night in enge trailer

by Eric Bartelson9 juni, 2011

Vier HKU studenten produceren in acht weken de horrogame Over Night. En zoals dat gaat met studieprojecten, daar blijft het dan ook bij. De game is verder niet speelbaar voor het publiek en het team is alweer bezig met een volgend project. Typisch geval van ‘Gelukkig hebben we de trailer nog’. Kleine tip voor de makers: Misschien volgende keer wat native speakers van straat plukken voor het stemmenwerk.

Na de klik de makers van Over Night.

Het team
Mitch Manders (Design & Modeling)
Jorry Rosman (Concept Art & Textures)
Bas Babroek (Game Programming)
Tom Looman (Engine/Tech Programming)

plus hulp van:

Paul van Gent (Sound Design/Audio)
Marvin Nooitgedacht (Video Editing)
Davy Jacobs (Animation)
Bo van Oord (Desert Eagle modeling, textures & animation)
Jeffrey van der Heul (Modeling)

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.