Nieuws
Now Reading
[Zoekplaatje] Welke vier virtuele Codeglue producten herken jij in het Amerikaanse ‘Welcome Home’ pakket?
0

[Zoekplaatje] Welke vier virtuele Codeglue producten herken jij in het Amerikaanse ‘Welcome Home’ pakket?

by Eric Bartelson7 juni, 2011

Dit zijn alle honderd virtuele spulletjes die de Amerikaanse gamer krijgt nu hij eindelijk weer terug mag naar zijn virtuele huisje in de virtuele PlayStationwereld Home. Vier van die spulletjes zijn gemaakt door het Rotterdamse Codeglue. Weet  jij welke? Na de klik de antwoorden!

Na de klik de antwoorden!

– Shark Mask
– Mummy outfit (male)
– Mummy outfit (female)
– Flower dress

Hoeveel had je er goed?

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.