Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Deadline voor indienen van aanvragen Gamefonds op maandag 20 juni
0

[Nieuws] Deadline voor indienen van aanvragen Gamefonds op maandag 20 juni

by Eric Bartelson7 juni, 2011

Het Gamefonds gaat dit jaar gewoon door met het uitdelen van geld voor kunstzinnige gameproducties. Sinds de oprichting in 2008 zijn eenentwintig projecten gesubsidieerd door het fonds, daarvan zijn er inmiddels zes afgerond (zoals deze, deze of deze). Het Gamefonds is voortgekomen uit het Fonds voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst en het Mediafonds met ondersteuning van het Ministerie van OCW en zou in eerste instantie twee jaar actief zijn. Nu hebben de initiatiefnemers besloten de regeling te verlengen voor 2011 en 300.000 euro beschikbaar te stellen. Goed nieuws dus voor Nederlandse developers die op zoek zijn naar een (gedeeltelijke) financiering van een kunstzinnige game. Deadline voor het indienen van een aanvraag is maandag 20 juni om 17 uur stipt. Aanvraagformulier hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.