Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Zeer goed nieuws voor zeer goede studenten: beurzen beschikbaar voor buitenlandse reis of studie
1

[Nieuws] Zeer goed nieuws voor zeer goede studenten: beurzen beschikbaar voor buitenlandse reis of studie

by Matthijs Dierckx6 juni, 2011

Studenten: opletten! Nee wacht — góede studenten: opletten. Middenmoot: even wegklikken. ‘Excellente studenten’ maken namelijk kans op een financiële bijdrage om een conferentie in het buitenland te bezoeken (denk GDC Keulen, GDC Online in Austin). Nog beter: je maakt zelfs kans op drie tot zes maanden studeren in het buitenland.

Dat zit zo: LevelUp! het programma van de TFI, bedoeld om gamesopleidingen beter aan te laten sluiten op het echte werk — heeft budget om een aantal individuele studenten te ondersteunen.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Klik hier en vul het formulier in. Vóór 14 juni a.s.! De jury kijkt naar je motivatie, je begroting en je cijferlijst (vandaar dat de middenmoot even moest opdonderen). 

Voor het bezoeken van een event binnen Europa stelt LevelUp! maximaal 750 euro beschikbaar, voor wie de oceaan over moet  is dat bedrag maximaal 2.500 euro. Voor een buitenlandse studie van 3 tot 6 maanden is de maximale bijdrage 6.000 euro. Daarvan betaal je reis, huur en levensonderhoud (tenzij je jezelf elke avond laat vollopen met cocktails in een veel te dure bar — maar welke excellente student doet nu? Of is oud genoeg…?)

Anyway, zeer goed nieuws dus voor iedere gamesstudent die serieus met zijn opleiding bezig is. Voor meer informatie kun je mailen naar Christel van Grinsven: info@lvlup.nl

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.