Nieuws
Now Reading
[Indie] Stofzuiger wordt Boze Beer in A Tale by Alex
1

[Indie] Stofzuiger wordt Boze Beer in A Tale by Alex

by Matthijs Dierckx6 juni, 2011

Hij was al speelbaar tijdens Indigo, maar sinds een paar dagen geleden de trailer live ging op Youtube, trekt A Tale by Alex van Digital Dreams pas echt de aandacht. Onder meer van Lordkat.com dat het spel uitriep tot Indie Game of the Week. Het spelconcept is simpel doch aantrekkelijk: een jongen fantaseert zijn doodnormale leefomgeving naar een wonderlijk avonturenlandschap. Stofzuiger wordt gemene beer. Dat werk. Check de trailer:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.