Nieuws
Now Reading
[Filmpje] De E3 trailer van Awesomenauts van Ronimo
0

[Filmpje] De E3 trailer van Awesomenauts van Ronimo

by Eric Bartelson6 juni, 2011

Het is een tijdje stil geweest rond Ronimo Games. De Utrechtse studio heeft na de release van Swords&Soldiers de loopbrug opgetrokken en de ramen geblindeerd. Bijna twee jaar zijn ze bezig geweest met hun nieuwe game Awesomenauts. Nu, net voordat de E3 van start gaat, is de tijd rijp voor de wereld om kennis te maken met de nieuwe Ronimo. Let even op de heerlijk foute soundtrack. Alsof de eighties nooit weg zijn geweest.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.