Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Het volgende deel van Raveleijn van Little Chicken Game Company en de Efteling
89

[Uit Nu!] Het volgende deel van Raveleijn van Little Chicken Game Company en de Efteling

by Eric Bartelson24 mei, 2011

De game Raveleijn, onderdeel van een groot cross mediaal concept van de Efteling, is afgelopen week uitgebreid met een nieuw speelbaar deel. Spelers kunnen nu ook de stad Raveleijn in om de vijfkoppige draak Draconicon te verslaan. In juni volgt het volgende speelbare deel.

Raveleijn is het grootste project dat Little Chicken ooit heeft gedaan. Het is een online single player RPG in de trant van de oude Diablo games en volledig uitgevoerd in Flash. De nieuwe Efteling attractie Raveleijn is ontwikkeld in samenwerking met kinderboekenschrijver Paul van Loon en omvat naast de game, een parkshow, boek en een tv serie. Eerder al werd de attractie in de Efteling geopend door 230 burgemeesters.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.