Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Favourite Website Award voor MediaMonks game House of Anubis: Secrets Within
0

[Nieuws] Favourite Website Award voor MediaMonks game House of Anubis: Secrets Within

by Eric Bartelson24 mei, 2011

Ter promotie van de Amerikaanse versie van de Nederlandse/Belgische tv serie Huis van Anubis heeft MediaMonks eerder dit jaar de online game House of Anubis: Secrets Within uitgebracht. Die is vandaag onderscheiden met een FWA, een Favorite Website Award. De monniken krijgen deze award niet voor het eerst. Al negen keer kregen ze ‘m voor uiteenlopende projecten en het is alweer de vierde van dit jaar.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.